Webhosting

clipboard_128Wij leveren bij Improsign professionele websites die u door middel van CMS (Content Management Systeem ) systeem zelf kunt onderhouden. Improsign levert websites voor zeer scherpe prijzen inclusief een goedkope hostingpakket. U kunt de website zo uitgebreid en duur maken als u dat zelf zou willen. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het bouwen van een website. Als u geen tijd heeft voor het updaten of het onderhouden van uw site dan kunnen kunnen wij uw site voor u onderhouden voor een zeer scherpe prijs.

network_128Internet: Improsign kent verschillende soorten pakketten. Bij de Website Pakketten heeft u de keuze uit: Basis-, Pro- en Shop-pakket. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hosting: Hosting, service en uitbreidingsmodules: Bij de webwinkel krijgt u een zeer uitgebreid servicepakket voor slechts € 10,- per maand. Dit is inclusief: domeinnaam, e-mail, hosting en service. Daarnaast kunt u nog kiezen voor extra uitbreidingsmodules. Ook deze modules kennen een heldere prijsstructuur.

Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Ook voor startende ondernemers hebben wij zeer aantrekkelijke prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.